EarSense

Ακουστικα Βαρηκοϊασ

starkey hearing


Ο Οίκος Starkey Αμερικής είναι πλέον πρωτοπόρος στις λύσεις ακοής.

Διαθέτει ειδικά συστήματα καταστολέων σφυριγμάτων εσωτερικά στους επεξεργαστές των μηχανισμών και ειδικά φίλτρα συμπίεσης ήχου για καλύτερη ανάλυση ,ποιότητα και ξεκαθάριση  ομιλιών χάρη στην ψηφιακή νανοτεχνολογία που χρησιμοποιεί η κατασκευαστική εταιρεία από πρώτη ύλη.

Τα οπισθωτιαία ακουστικά της Starkey είναι αδιάβροχα,έχουν αντοχή στο νερό,λάδι,ιδρώτα και σκουριά με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ακουστικό.Αυτή η φόρμουλα που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές ονομάζεται HYDRA SHIELD και έρευνες τους έδειξαν στα εργαστήρια τους πολύ μεγαλύτερη αντοχή από ένα κοινό ακουστικό βαρηκοΐας.

Τα CIC , ITE , ITC καλύπτουν μεγάλου βαθμού βαρηκοΐες χάρη στην επιλογή μεγαφώνου που ξεκινούν από 40 db και φτάνουν έως 60 db με αποτέλεσμα οι χρήστες να λύνουν το πρόβλημα τους με ακουστικό εντός ακουστικού πόρου και να μην αντιμετωπίζουν κανένα ενδοιασμό εφαρμογής ακουστικού βαρηκοΐας λόγω εμφάνισης.

Η Starkey επίσης είναι από τις πολύ λίγες εταιρείες που ανακάλυψαν το ΄΄Αθέατο΄΄ ακουστικό βαρηκοΐας το λεγόμενο IIC το οποίο τοποθετείται στην δεύτερη στροφή του ακουστικού πόρου και δεν φαίνεται καθόλου αρκεί να το επιτρέπει η βαρηκοΐα και ο ακουστικός πόρος.

Αυτοί  όλοι οι λόγοι  είναι ικανοί για να σας πείσουν να επιλέξετε την Starkey.

 Ακουστικά Starkey